Venom

Pickpocket's Slytherin
(Slytherin house stands for "Resourcefulness, determination, cunning, ambition and a certain disregard for the rules and most of all: pure wizard blood")

Lyhytkarvainen mustasoopeliuros
Synt. 25.4.2011
Kasvattaja: Lisa Hyöky, Pickpocket's ferrets
Emä: Thronos Rokke Cloudy Night ("Bija")
Isä: Ferret City Hyper Snakebite of Pickpocket's Ferrets ("Veyron")


Venom on saanut kutsumanimensä Spider-Man -sarjakuvista tutun superroiston mukaan.Pikku-Venom kasvattajan luona.
Veyronin ja Bijan pentueeseen syntyi pääsiäisen aikoihin neljä pojankoltiaista, jotka nimettiin Harry Potterissa esiintyvien Tylypahkan tupien mukaan (Slytherin, Gryffindor, Hufflepuff ja Ravenclaw).
Venom muutti meille hieman varkain. Alkuperäisenä ideana ei ollut ottaa uutta pentua, mutta toisin kävi.

Ja kuten tässäkin tapauksessa, nimi tosiaan on
enne... Ei, ei Venom loppujen lopuksi mikään pahapoika ole, vaan äärimmäisen utelias ja leikkisä. Venomin kekseliäisyys ja touhukkuus toisinaan on kuitenkin tuonut pieniä haasteita vastaan.
Vaikka Venomin kanssa on saanut repiä hiuksia päästä ja välillä teki mieli manata mokoma pussipiru alimpaan helvettiin, päivääkään en vaihtaisi pois (sensijaan vaihtoon on mennyt mm. nahkasohva, muutamat astiat sekä lukematon määrä kaikkea kumista sälää, kuten pesukoneen letkut).

Venom RAKASTAA lenkkeilyä. Ja lunta. Ja vesileikkejä. Ja kumisia esineitä. Ja kiipeilyä. Ja tavaroiden tiputtelua tasoilta alas. En ihan heti keksi asiaa, mitä Venom ei rakastaisi.
Venom oli myöskin freteistäni ensimmäinen, joka otti koirani avosylin vastaan, muiden näätien lähinnä sähistessä karvat pystyssä koiralle. Ilmeisesti se tajusi koiran olevan varteenotettava leikkikaveri vanhempien frettieni sijaan.


Tänä päivänäkin Venom on Gaikon paras kaveri. Ja vaatimattomasti ilmaistuna elämäni eläin.
Venom on E-Pic's Ferretsin Fantasy-pentueen isä. Pentueen omalle sivulle pääset tästä.


Ei kovinkaan harvinainen näky aamulla. :)


Kuvien kopionti ja niiden esittäminen ominaan ehdottomasti kielletty.